Готуємо млинці для діток

Для наших млинців нам знадобитися: вівсяна мука -100 грам борошно пшеничне - дві столові ложки, тертий сир - три столові ложки, два яєчка, півлітра молока, рослинна олія - чотири столові ложки, сіль і трохи соди.

 

Ви вже давно вирішили зробити ремонт на кухні? І навіть встигли постелити антистатичний лінолеум. На кухні він просто необхідний. Адже ви з сім'єю проводите там досить багато часу. І тепер після того як ви його постелили, можна порадувати малюків смачними і корисними вівсяними млинцями з сиром.

 

Для наших млинців нам знадобитися: вівсяна мука -100 грам борошно пшеничне - дві столові ложки, тертий сир - три столові ложки, два яєчка, півлітра молока, рослинна олія - чотири столові ложки, сіль і трохи соди.
Два яєчка змішуємо з сиром, сіллю і содою. Далі до отриманої суміші додаємо вівсяну муку, змішану з пшеничного і трохи рослинного масла, збиваємо тісто за допомогою міксера або блендера до однорідної, але не густої маси. І відразу випікаємо млинці.

 

Начинку з сиру можете підготувати заздалегідь. Беремо 800 грам сиру, змішуємо його з двома яйцями, двома столовими ложками цукру і ваніліном. Начинка готова! Тепер акуратно розкладаємо начинку на млинці і звертаємо їх у конвертики. Але для діток, за місце звичайних конвертиків, можна зробити млинці і у формі мішечків, обв'язавши їх стрічками з цибулі порей обробленого в окропі. Такі мішечки обов'язково привернуть увагу дітей.

 

Не варто забувати, що рецепт наведено для дітей віком трирічного віку. Але, тим не менш, не варто балувати млинцями дитину надто часто. Достатньо раз на тиждень або дві. Можна використовувати і солодкі начинки зі свіжих ягід і овочів. Таке розмаїття ще більше сподобається діткам.

 

Схожі статті:
Англійська пиріг - Ви можете давати діткам легкі завдання в приготуванні пирога. Наприклад, покласти на деко деякі шари для пирога, стежити за його приготуванням.
А на солодке? - Так що на питання дитини «А що у нас на солодке?» ви зможете чітко відповісти: «найсмачніший яблучний пудинг!».


Рубрики: З особистого досвіду, корисні статті
Теги: ,
2011, Жовтень, 31