Сирний торт без випічки
![]() |
Сирно-сметанний торт до сніданкуБез випічки |
Тістечка без випічки
Сирно-сметанний торт до сніданку
Спосіб приготування:
- Замочити желатин в 100 мл холодної кип'яченої воді 5 хвилин, потім поставити на водяну баню (у каструлю з окропом) і дочекатися повного розчинення.
- Сир, цукрову пудру і сметану збити міксером або в блендері до отримання однорідної маси. Спробуйте на смак і додайте за бажанням ще цукру, можна натерту цедру лимона.
- Ще збити і збиваючи влити тонкою цівкою желатин.
- Візьміть невелику ємність, викладіть папером, залишаючи паперові припуски, за які можна буде торт вийняти з форми. На дно форми налийте приблизно третина сирно-сметанною маси, викладіть ряд печива, ще маси, ще печива, виливаємо масу, що залишилася, і викладаємо останній ряд печива.
- Ставимо торт в холодильник на 5 - 6 годин (краще залишити на ніч, тоді він краще просочиться). Вранці дістаємо з холодильника, прикрашаємо кульками і подаємо до сніданку.
![]() |
Приємного апетиту!
При використанні фотографії активне посилання обов'язкове.