Смажені сосиски. Їжачки

Сосиски. "Їжачки"

Склад: сосиски, рослинне масло.
Для прикраси: овочі, зелень.


Всі рецепти >>>
Одне з найпростіших страв - варені і смажені сосиски. Пропонуємо варіант, як посмажити просту сосиску, перетворивши звичайне блюдо в святкове частування.

 

 

Спосіб приготування:
Смажать сосиски як зазвичай, на розігрітому рослинному маслі з усіх боків. Ось тільки перед смаженням потрібно спеціальним способом їх надрізати.

 

 

Можна надрізати сіткою діагональних ліній або чередующими хрестиками. Глибина надрізів не більше 3 мм

 

  • Якщо робити сосиску-шишку, до надрізаємо першим способом з усіх боків.
  • Їжачок вийде при розрізі другим способом тільки з одного боку, а після смаження вставляємо огіркові оченята і морквяний або помідорний ротик.
  • Третій спосіб - самий ледачий, але не менш цікавий - ефект смаженої сосиски на грилі.

 

 

Схожі статті:

Мухомор - Закуска з яєць і помідорів у вигляді грибочків .

Фаршировані яйця. "Їжачки" - Відмінна яєчна закуска для дітей.


Рубрики: Рецепти, другі страви
Теги:
2010, Травень, 29