Смажені сосиски. Їжачки
![]() |
Сосиски. "Їжачки"Склад: сосиски, рослинне масло. |
Всі рецепти >>>
Одне з найпростіших страв - варені і смажені сосиски. Пропонуємо варіант, як посмажити просту сосиску, перетворивши звичайне блюдо в святкове частування.
Спосіб приготування:
Смажать сосиски як зазвичай, на розігрітому рослинному маслі з усіх боків. Ось тільки перед смаженням потрібно спеціальним способом їх надрізати.
Можна надрізати сіткою діагональних ліній або чередующими хрестиками. Глибина надрізів не більше 3 мм
- Якщо робити сосиску-шишку, до надрізаємо першим способом з усіх боків.
- Їжачок вийде при розрізі другим способом тільки з одного боку, а після смаження вставляємо огіркові оченята і морквяний або помідорний ротик.
- Третій спосіб - самий ледачий, але не менш цікавий - ефект смаженої сосиски на грилі.
Схожі статті:
Мухомор - Закуска з яєць і помідорів у вигляді грибочків .
Фаршировані яйця. "Їжачки" - Відмінна яєчна закуска для дітей.