Млинці з азіатськими овочами

рецепти млинців

Млинці з азіатськими овочами

Рецепт на 4 порції:
Для млинців: 2 яйця, 2 жовтки, 2 щіпки порошку шафрану, 100 гр.борошна, 150 мл молока, 100 мл води, арахісове масло для смаження.
Для начинки:100 гр. свіжих грибів шиітаке, 150 гр. моркви, 1 пучок весняного цибулі, 2 бульби селери, 100 гр. острокочанной капусти, 1 стручок паприки, 3 зубчики часнику, 1 стручок зеленого перцю чилі, 1 стебло лимонної трави, арахісове масло для смаження, 1 ст. л. кунжутної олії, трохи овочевого відвару, 1 ст. л. порубаного свіжого імбиру, 100 гр. бобів сої, солені і солодкі соєві соуси, світлий кунжут.

 

Млинці

Всі рецепти млинців >>>

 

Рецепт. Млинці з азіатськими овочами

Спосіб приготування:

 

Можна використовувати різні пряні трави по вашому розсуду.

  • Розтерти яйця з жовтками, сіллю і порошком шафрану. Спочатку додати борошно, потім молоко і все ретельно перемішати. Залишити тісто на 30 хвилин. Розігріти арахісове масло і випекти тонкі млинці.
  • Зрізати ніжки грибів. Почистити моркву, цибулю, селеру, капусту і паприку. Нарізати гриби і овочі тонкими смужками. Почистити часник. Стручок чилі, нижнього частину стебла лимонної трави і часник дрібно порубати.
  • Розігріти арахісове масло у великій сковороді і всі інгредієнти обсмажити. Додати кунжутне масло, овочевий відвар, імбир, боби і все тушкувати до розм'якшення. Заправити соєвим соусом і посолити.
  • Покласти начинку в середину млинця. Скласти блін пакетом, загнувши спочатку нижню частину, а потім бокові. Розігріти трохи арахісового масла і обсмажити недовго млинцеві пакетики, посипати кунжутом.
  •  

 

Млинці по-азійськи

Ілюстрація з книги "найсмачніші млинці". Автор Мюллер-Урбан Крістіана