Млинці з грибами і зеленню

рецепти млинців

Млинці з грибами і зеленню

Рецепт на 4 порції:
Для млинців: 4 яйця, 1 жовток, 1 щіпка солі, по одному пучку зеленої цибулі, петрушки і кропу, 200 гр.борошна, 50 гр. крохмалю, 250 мл сколотин, приблизно 200 мл. молока, 2 ст. л. розтопленого вершкового масла, топлене масло для смаження.
Для начинки: 3 помідора, 2 цибулини, 2 зубчики часнику, 2 ст. л. оливкової олії, 500 гр. коричневих печериць, 2 ст. л. вершкового масла, 2 ст. л. жирної сметани, 1 ст. л. свіжого чебрецю, мелений чорний перець.

 

Млинці

Всі рецепти млинців >>>

 

Рецепт. Млинці з грибами і зеленню

Спосіб приготування:

 

Можна використовувати різні пряні трави по вашому розсуду.

  • Відокремити жовтки 2-х яєць від білків, білки поставити на холод. Змішати залишилися яйця і жовтки з посіченою зеленню і сіллю. Поступово підмішувати борошно, крохмаль і пахту. Залишити тісто на 30 хвилин. Додати розтоплене вершкове масло і якщо потрібно молоко. Збити білки з сіллю в густу піно і додати в тісто. Розігріти трохи топленого масла і спекти млинці.
  • Для начинки помідори помити і зрізати плодоніжку. Видалити насіння і порізати на маленькі кубики. Очистити цибулю і часник, дрібно порізати і підсмажити на оливковій олії.
  • Гриби печериці почистити і порізати тонкими кружечками. Додати вершкове масло, цибулю і тушкувати на сильному вогні 3 хвилини, помішуючи. Покласти в суміш сметану, листочки чебрецю і кубики томату. Посолити, поперчити і ще раз нагріти.
  • Подавати млинці на розігрітих тарілках з викладеної на них начинкою.
  •  

 

Млинці з грибами

Ілюстрація з книги "найсмачніші млинці". Автор Мюллер-Урбан Крістіана

 

Реклама:
Жіночий форум - Обговорюємо рецепти і не тільки, радимося, запитуємо, ділимося враженнями. Чоловікам вхід суворо заборонений.