Повітряна запіканка

Для приготування повітряної запіканки, візьміть: пів кілограма гарбуза. 200 р. сиру, 100 г манки, 250 мл молока, три яєчка, 50 грам сметани, 15 грам вершкового масла і 150 грам цукру.

 

Ви з дитиною вирушили в галерею. Подивилися на картини різних художників. Вашій дитині навіть сподобався Ілля Рєпін, живопис і картини якого виглядають натурально і проникливо. Але пройшло вже достатньо часу, і ваш малюк зголоднів. Прядя додому, після приємних вражень від галереї приготуйте йому не менш приємну і смачну запіканку.

 

Для приготування повітряної запіканки, візьміть: пів кілограма гарбуза. 200 р. сиру, 100 г манки, 250 мл молока, три яєчка, 50 грам сметани, 15 грам вершкового масла і 150 грам цукру.

 

Гарбуз очищаємо і нарізаємо дрібними скибочками, потім складаємо в каструлю, заливаємо підсоленою водою і варимо протягом 15 хвилин. Тепперь зливаємо воду і добре збиваємо приготовану гарбуз в блендері.
Кип'ятимо молоко і додаємо в нього манку. Нам необхідно зварити густу манну кашку. Готову манну кашу змішуємо з гарбузовим пюре, додаємо туди сир, яйця, цукор і ретельно все перемішуємо.

 

Викладаємо отриману масу на змащену маслом форму і ставимо у вже розігріту духовку (180 градусів) і випікаємо протягом 20 хвилин. Перед подачею, посипте повітряну запіканку цукровою пудрою.
Повітряна запіканка дуже сподобається вашій дитині. І він з задоволенням буде її їсти, переварюючи враження від відвідування галереї. Адже мистецтво теж вимагає осмислення!

 

Схожі статті:

Харчування матері і здоров'я дитини
-Отже, які ж поживні речовини необхідні в харчуванні вагітної жінки? І в яких продуктах вони містяться?
Готуємо млинці для діток -Для наших млинців нам знадобитися: вівсяна мука -100 грам борошно пшеничне - дві столові ложки, тертий сир - три столові ложки, два яєчка, півлітра молока, рослинна олія - чотири столові ложки, сіль і трохи соди.


Рубрики: З особистого досвіду, корисні статті
Теги: ,
2011, Листопад, 2