Заливний пиріг з картоплею і грибами
![]() |
Заливний пиріг з картоплею і грибамиРецепти пирогів |
Пироги
Заливний пиріг з картоплею і грибами
Спосіб приготування:
- Збити яйця, змішати спочатку з майонезом, потім зі сметаною. Борошно просіяти разом з розпушувачем, поступово всипати у яєчну суміш, вимісити, що б не було грудок і залишити на 15 хвилин.
- Гриби очистити і нарізати тонкими скибочками. Цибулю подрібнити. Обсмажити гриби з цибулею в топленном олії до готовності, 10-12 хвилин, остудити.
- Дно форми змастити вершковим маслом. Картоплю очистити від шкірки і нарізати тонкими кружечками. Красиво викласти картопляні кружальця внапуск, присипати вегетой, далі шарами викласти всю картоплю присипаючи вегетой і збризкуючи розтопленим маслом. Поверх картоплі викласти гриби з лугом і влити тісто.
- Випікати в духовці 170 градусів 40-50 хвилин. Подавати теплим або холодним, можна начинкою вгору.
![]() |
Рецепт і фото з книги "Про пироги". Автор: Кірєєва Ірина
Купити в магазині Лабіринт >>>