Заливний пиріг з картоплею і грибами

рецепти пирогів

Заливний пиріг з картоплею і грибами

Рецепти пирогів
Для тіста (4-6 порцій): 3/4 склянки сметани, 3/4 склянки майонезу, 3/4 склянки борошна, 2 яйця, 2 ч. л. розпушувача.
Для начинки:
4 великих картоплі, 500 гр. грибів, 3 цибулини, 3 ст. л вершкового масла, 3 ст. л. топленого масла, "Вегета", сіль.

 

Пироги

Всі рецепти пирогів >>>

 

Заливний пиріг з картоплею і грибами

Спосіб приготування:

 

  • Збити яйця, змішати спочатку з майонезом, потім зі сметаною. Борошно просіяти разом з розпушувачем, поступово всипати у яєчну суміш, вимісити, що б не було грудок і залишити на 15 хвилин.
  • Гриби очистити і нарізати тонкими скибочками. Цибулю подрібнити. Обсмажити гриби з цибулею в топленном олії до готовності, 10-12 хвилин, остудити.
  • Дно форми змастити вершковим маслом. Картоплю очистити від шкірки і нарізати тонкими кружечками. Красиво викласти картопляні кружальця внапуск, присипати вегетой, далі шарами викласти всю картоплю присипаючи вегетой і збризкуючи розтопленим маслом. Поверх картоплі викласти гриби з лугом і влити тісто.
  • Випікати в духовці 170 градусів 40-50 хвилин. Подавати теплим або холодним, можна начинкою вгору.
  •  

 

рецепт Чізкейку з полуницею

Рецепт і фото з книги "Про пироги". Автор: Кірєєва Ірина
Купити в магазині Лабіринт >>>