Пісочний десерт

Для пісочного десерту нам знадобитися: чотири склянки борошна, два яйця, 200 г вершкового масла, 150 грам цукру, ложка меду, склянку повидла з ягід, пів чайної ложечки ванільного цукру і чайна ложечка соди гашеного оцтом.

 

Вам подобається живопис, Валентин Сєров ваш улюблений художник. І після перегляду його картин, вам не лише хочеться співати, але і порадувати своїх дітей, наприклад, приготувавши їм смачну пісочний десерт.

 

Перед тим як приготувати цей десерт, перевірте, чи немає у вашої дитини алергії на мед.
Для пісочного десерту нам знадобитися: чотири склянки борошна, два яйця, 200 г вершкового масла, 150 грам цукру, ложка меду, склянку повидла з ягід, пів чайної ложечки ванільного цукру і чайна ложечка соди гашеного оцтом.
На водяній бані розтоплюємо вершкове масло і додаємо до нього борошно, яйця, мед і цукор. Замішуємо круте тісто і ділимо його на дві частини. З однієї частини тіста ліпимо кульки приблизно однакового розміру і розміщуємо їх в морозильник на 40 хвилин.

 

З решти тіста розкачуємо рівномірний пласт, кладемо його на форму для запикания і змащуємо повидлом. Дістаємо заморожені кульки з тіста, натираємо їх на тертці і рівномірно висипаємо на пласт зверху повидла. Ставимо форму з десертом в розігріту духовку і випікаємо протягом 30 хвилин. Пісочний десерт готовий!
Замість повидла ви можете використовувати густе варення або джем. Це різноманітить ваш десерт і ви зможете кожного разу дивувати дітей новими смаками одного і того ж пирога.

 

Але не варто давати такий десерт діткам часто. Адже солодке в великих кількості може завдати шкоди. Тому краще готувати для дитини такий десерт не частіше одного разу в тиждень. Тоді ви точно зможете бути впевнені, що він піде йому на користь.

 

Схожі статті:

Корисний салатик для діток
-Для приготування салату нам знадобиться: одна буряк, шість ядер волоських горіхів, зубчик часнику, 1/3 частини соку лимона, 10% сметана і трохи солі.
Повітряна запіканка -Для приготування повітряної запіканки, візьміть: пів кілограма гарбуза. 200 р. сиру, 100 г манки, 250 мл молока, три яєчка, 50 грам сметани, 15 грам вершкового масла і 150 грам цукру.


Рубрики: З особистого досвіду, корисні статті
Теги:
2011, Листопад, 2